Institute of Social Engineering

Effectiever communiceren, motiveren of aansturen, onze programma’s richten zich op iedere vorm van menselijke interactie, of het nu groepsdynamiek, verandering of onderhandeling betreft.

We hebben slechts één doel met onze programma’s en dat is om jou jouw eigen doel te laten bereiken. Het ISE biedt je programma’s om te groeien of je te ontwikkelen, als trainer, als manager of gewoon als mens.

Hans Dalhuijsen is oprichter van het ISE en bedenker van het persoonlijkheids- en culturenmodel. Dit model is gebaseerd op groepsdynamiek, leer- en management theorieën, operations research en modellen uit de ontwikkelingspsychologie en NLP.

In de afgelopen dertig jaar heeft Hans als beleids- en organisatie adviseur, als trainer en als persoonlijk begeleider bewezen, dat je samen met hem je doelen kunt vinden en bereiken, ook bij belangenconflicten in jezelf of in je omgeving.

Al in 2000 werd hij door Quote verkozen bij de beste trainers voor assertiviteitt en persoonlijke effectiviteit. In zijn volledig eigen stijl biedt Hans zijn cursisten de mogelijkheid tot groei. Geen standaard vaardigheidstrainingen maar geïntegreerde programma’s waarin leerprocessen op meerdere niveau’s tegelijk plaatsvinden.